Browsing: Automerken

De Duitse autoproducent Audi produceert luxe auto’s, maar nu is is het onderdeel van Volkswagen. Lees hier hoe dat is ontstaan.

Lees meer

Volvo is oorspronkelijk een Zweeds bedrijf, maar inmiddels in handen van een Chinees autobedrijf. Lees hier alles over de geschiedenis.

Lees meer

Citroën was al snel in succes in de fabriek. Maar droeg ook bij aan de Franse infrastructuur. Hier lees je hoe dit precies zit.

Lees meer

De Duitse autofabrikant Opel produceert al 120 jaar auto’s en is sinds dien flink gegroeid. Lees hier alles over het merk…

Lees meer

Ford is een van de oudste autofabrikanten. Hier lees je alles over de geschiedenis van het merk en de populaire modellen van de fabrikant.

Lees meer

Het Japanse autobedrijf Toyota behoort tot de grootste fabrikanten van auto’s ter wereld. Lees hier meer over Toyota.

Lees meer

Peugeot is een Frans automerk. De naam van het merk is te danken aan de familie die het bedrijf is getart. Het bedrijf werd gestart in…

Lees meer

Het Franse bedrijf Renault produceert meer dan alleen personenauto’s ze maken onder andere vliegtuigmotoren en zijn actief in de autosport.

Lees meer

Škoda is een oorspronkelijk Tsjechisch automerk. Het is een van de oudste nog bestaande autoproducenten. Lees hier alles over het merk.

Lees meer

Volkswagen begon met het ontwerpen van auto’s voor de normale man. Tegenwoordig produceert de Duitse autofabrikant meer dan alleen de Kever.

Lees meer